Az első magyar famintás járólap.


A padlólapoknál eddig soha nem látott népszerűségnek örvendenek, nem érdemtelenül, a

famintás járólapok. Nem is nagyon értettem, hogy a magyar gyártók, miért nem lovagolják meg ezt a trendet. Jó néhány évet kellett várni, de megtörtént!

Malmö Juhar

A GAMMA-Kerámia, Malmö néven, új famintás járólap családot dobott a piacra. A járólap

21×42 cm-es méretben, és négy színben készül. A Juhar, Wenge, Dió, és Fenyő színben készült lapok jól illeszthetőek bármilyen stílusú lakásbelsőhöz. A lapok fagyállóak,  a felületük viszonylag sima, ezért én kültérben, terasz burkolására nem nagyon javasolom.

Malmö fenyő

A lakás bármelyik helyiségében használhatóak. A mintájuk, szerintem elég jól sikerült, szépen rajzolt faminta, a színek is jól el vannak találva. A mérete lehetne egy kicsit hosszúkásabb, jobban parkettára hajazó. Szívesen látnék hozzá, valamilyen szép fali, és padlódekort, amivel szép fürdőszobákat lehetne csinálni , hiszen a lap mérete adja magát, hogy a falra is feltegyük.

Az ára viszont nagyon barátságos a piacon jelen levő többi famintáshoz képest. Az ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára jelenleg 3790Ft./m2.

Kíváncsian várom, az újabb Magyar famintás lapokat.

Update:

Ezeket a lapokat sajnos már nem gyártják, és 2014-ben már a gyár is megszűnt ami gyártotta. Meghagyom ezt a cikket hogy tisztelegjek a Gamma Kerámia emléke előtt.

Malmö Wenge

Malmö Dió


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .