Rólam


Takács Katinka lakberendező, burkolattervező

Veress Katinka lakberendező, burkolattervező

Veress Katinka vagyok, burkolattervező lakberendező, a fürdőszobák szakértője.

Építkezőknek, felújítóknak segítek megtervezni azt a fürdőszobát és kiválasztani a burkolatokat, amire mindig is vágytak.

1997–ben kezdtem csempékkel, és fürdőszoba felszereléssel foglalkozni, az ország akkori piacvezető fürdőszoba szalon hálózatánál. Ott tanultam meg, hogy csak úgy tudok, valóban segíteni, tanácsokat adni , ha tudom mi az amit árulok. Itt nagy hangsúlyt fektettek a szakmai oktatásra, és a folyamatos továbbképzésre.

Mi tagadás beleszerettem ebbe a csempés dologba. Rabul ejtettek a csodálatos dekorcsíkok, csillogó csaptelepek, zuhanycsodák. A varázslat azóta sem múlt el.

 Egy fürdőszobánál, ahogy a lakás többi részénél, a design mellett a funkció, a jól használhatóság is nagyon fontos. Hogy ebben is jó tanácsokat adhassak, tovább kellett képeznem magam.

2001.-ben, a kisebbik fiam születése előtt elvégeztem Budapesten, a Dr. Veresegyházi Oktatási Stúdióban a lakberendező szakot.

Azóta, még sok év fürdőszoba szalonokban eltöltött idő után, 2008.- ban elindítottam saját vállalkozásomat.

2010. júliusában Hajdúszoboszlón nyitottam meg üzletemet.

A munkám során sok-sok kérdéssel érkeznek hozzám az emberek. Hiszen építkezni a legtöbb ember csak egyszer építkezik élete folyamán, és legfeljebb kétszer, háromszor újítja fel lakását. A fürdőszobát viszont legfeljebb egyszer. Ebben senki nem rutinos, aki nem hivatásszerűen foglalkozok vele /sokszor még azok sem /. Nem várható el senkitől, hogy mindenhez értsen.

Azért kezdtem el írni ezt a blogot, hogy a gyakran előforduló kérdésekre, problémákra mindenki számára érthető hozzáférhető szakmai válaszokat adjak.

2015-bem megjelent a könyvem, „Csempe a padlón” címmel. Ebbe az e-bookba szedtem össze minden olyan információt, amit a járólap vásárláshoz, választáshoz tudni kell. A könyv megvásárolható ITT.

Webáruházunk teszi lehetővé, hogy az ország bármely részén élők is hozzájussanak a legszebb csempékhez. A csempehegyek webáruházat megtalálod a névre kattintva.

A 3D fürdőszoba tervezési szolgáltatás ugyancsak lehetővé teszi mindenkinek, bárhol él, hogy a lehető legjobb és legszebb fürdőszobát tervezzem meg neki. A szolgáltatás részleteiről ITT tájékozódhatsz.

Az írásaimhoz az ihletet a sok éves gyakorlat biztosítja amit fürdőszoba szaküzletekben töltöttem, az ügyfelek akiknek segíthettem, akikkel napi kapcsoltban vagyok ma is.

Fordulj hozzám bizalommal az elérhetőségeinken!

info@lakinta.hu

20 3947831

 


29 comments for “Rólam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .