Sorozat a famintás járólapokról 1.


Soha nem látott népszerűségnek örvendenek a famintás járólapok.

Ezért arra gondoltam indítok egy sorozatot a famintás lapokról. Igyekszem bemutatni azt a

Ragno Arteak Faggio

választékot, ami a boltokban eléd tárul. Mert famintás lapból is nagyon sokféle van. Az utóbbi időben szinte minden gyár hozott már ki famintás kollekciót, nem ritkán többet is.

Sorozatomat az egyik legnépszerűbb famintás járólappal kezdem, a Ragno Olasz gyár12,5×50-es méretben gyártott,  Arteak néven futó kollekciójával.

Nem véletlenül nagyon népszerűek ezek a lapok. 7 féle színben kaphatóak, és három színben vehető hozzá, hosszanti csíkozású,

Ragno Arteak Frassino

csúszásmentes változat. A mázas gress lapok közületi kopásallóságuak, a lakás bármely helyiségébe rakhatóak, még előszobába is. A színek jól eltaláltak, az egészen világos Juhar utánzattól a majdnem fekete, Ében utánzatig. A felületük matt, a fa struktúráját utánzó, talán kicsit rusztikus stílusú. A felületi barázdák miatt, az egyébként nem csúszásmentes változat sem csúszik. Ezért, teraszokra is ideális burkolat. Különösen nagyszerű hatása lehet a teraszkapcsolatos nappalik közös burkolataként.

A gyártó törekvése volt, hogy, egy mindenki számára elérhető árú, méretében parkettára

Ragno Arteak Ebano

emlékeztető járólapot dobjon piacra. Ezért csak egyféle méretben készülnek ezek a lapok. Lábazati elem rendelhető hozzájuk.

Többféle lerakási módot is választhatunk, a halszálkás parkettaszerűtől, egészen a kötésben, hajópadlószerű lerakásig.

Ár – érték arányban, a Ragno Arteak famintás járólapja, egy jó választás lehet bárkinek.

Az árakról, például itt  tájékozódhat:

http://csempehegyek.hu/spl/551631,2/Famintas_jarolapok

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .