Sorozat a famintás járólapokról 2.


Paradyz by My Way Most a Lengyel, Paradyz gyár famintás újdonságát a My Way sorozatot fogom

Rovere Naturale

bemutatni. A Lengyel Paradyz gyár kijött az idén egy vadonatúj famintás sorozattal, ami a My Way fantázianevet kapta. A sorozatot a természetes fa, annak színei és mintázata ihtette. 8 féle színben, és felülettel készülnek a lapok, ezen belül 3 színnek létezik, a natúr felület mellett, félig fényezett felületű, úgynevezett „semi polished” változata is. A méretválaszték is párját ritkítja a hasonló jellegű lapok között. A legtöbb lap 7 féle méretben rendelhető, a 19,8×119,8 –as mérettől a 9,8×44,8 –as méretig.  A lapok 11 mm vastagok.

A sokféle méret rengeteg lerakási lehetőséget ad a burkolóknak. Ha ez még nem lenne elég, minden színhez készül 3 féle mozaik is. Így jól dekorálhatóak a konyha falak, és a fürdőszobába is, tehetsz famintás lapot a falra. Természetesen a minőségi padlóburkolat elengedhetetlen része, a lábazati csempe, ami szintén 2 féle méretben rendelhető minden famintás burkolatszínhez.

És most a színekről. A Rovere sorozat 4 féle színe, úgymond a hagyományos fautánzatú lapok közzé sorolható. Szép színek, jól sikerült fa utánzatú felület. Ami igazán különlegesen jól sikerült, szerintem, a Noce Naturale nevet viselő széria. A nagyon kellemes természetes színű lapok, nagy színeltéréses darabokból állnak. Ez azt jelenti, hogy dobozon belül is különböző színű lapok vannak vegyesen. Így, a lerakott felület teljesen élethűen utánozza a természetes fa sokszínűségét. Bevallom,

Noce Naturale

Noce Naturale

nekem most ez a kedvenc famintás járólapom. A másik kedvencem a sorozatból az Ebano fantázianevű széria. A természetes ébenfa utánzatú lapok szintén nagyon jól sikerültek. Ami viszont igazán különleges, az ezeknek a lapoknak a félig fényezett változata. Ez ilyen a lapokból készült burkolat nagyvonalúan elegáns, és extravagáns egyszerre. Igazán jól mutat a minimalista otthonokban, vagy a polgári lakásokban egyaránt. Ha ezt a lapot választod, mindenki látni fogja, hogy a burkolatra igényes ember vagy, aki ad a minőségre.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .