Sorozat a famintás járólapokról 3.rész


Ma, a Serenissima gyár, Timber nevű famintás lapjait fogom bemutatni nektek.

A Timber lapok Olasz gyártmányúak. Mintáját tekintve a természetes fa rajzolatát

Timber Golden Sadle

utánozzák.

A lapok hatása, a régi, kopott, fa padlókat idézi. A mérete 15×60,8 ,anyaga mázas gres, fagyálló, rendelhető csúszásmentes felülettel is. Színei nem csak a természetes fa színek, hanem van például kékes, illetve szürke és zöldes színben is.

Ami még különlegessé teszi ezt a sorozatot, az a hozzá vehető kiegészítők sokasága. Lépcsőlap, dekorcsík, lábazati elem, domború lezáró elem is rendelhető hozzá. Dekorlapokat ritkán gyártanak a famintás lapokhoz,

Timber Mountain

hiszen ezeket általában padlóra szánják. A dekorok, illetve a kiegészítő elemek viszont lehetővé teszik, hogy a famintás lapok bekerüljenek a fürdőszobákba is, és nem csak a padlóra, hanem a falra is. Még talán kicsit furcsának tűnik, de ha belegondolunk például a szaunák fa burkolatára, illetve megnézünk néhány Angolszász klasszikus fürdőszobát, rájövünk, hogy mindig is, szerettük a fát a vizes helyiségekben is. Vagyis, szerettük volna, de a fa, lássuk be, nem igazán jól bírja a vizes közeget, előbb- utóbb tönkre megy. A jobbak később, a rosszabbak hamarabb, de mind tönkremegy.

A kerámia nem megy tönkre. Kitűnően bírja a vizet, nem kell felületkezelni, festeni sem

Timber Summer White

kell és a színe még is mindig ugyanolyan marad. Kétségtelenül, a csempe a vizes helyiségek ideális burkolata. Nagyon szép fürdőszobákat lehet csinálni a famintás lapokból is, mint a mellékelt képek mutatják.

Az árakról itt tájékozódhatsz:

Timber Black Cave

http://csempehegyek.hu/spl/551631,2/Famintas_jarolapok


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .