Sorazat a famintás járólapokról 5. – Ragno Eko


A Ragno gyár, új famintás járólappal örvendeztetett meg bennünket. Az idei újdonságok között, az Eko burkolólap család az árérzékeny vásárló réteget célozza meg.Mivel árérzékeny időszakot élünk, a siker borítékolva.

 

 

 

Nem csak az ár miatt. Az Arteak családnál már megismert és megszeretett 12,5x 50-es méretben, 5 színben került gyártásba az Eko. Minden színben létezik csúszásmentes változat, és rendelhető hozzá még, természetesen, lábazati elem is.

A mintája jól sikerült fa utánzat, kicsit kevésbé rusztikus, mint az Arteak sorozat. Inkább nekem laminált parketta hatású, természetesen a hidegburkolat minden előnyével, és egy szép fapadló esztétikumával. Az alapanyaga mázas gres, fagyálló. Alkalmas lakóházak bármely helyiségének, közületek, fedett teraszok burkolására. A csúszásmentes változat természetesen extrém vizes, és fokozattan csúszásveszélyes helyeken is használható, mint lépcsők, medencék szélei, nyitott teraszok.

A Ragno Eko famintás járólapjai már verhetetlen áron megvásárolhatóak :ITT


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .