Famintás járólap, egy kicsit másképp.


 

Famintás padlólapok egy kicsit másképp 

Már sokat „beszéltem a famintás járólapokról, de úgy látom ez a téma, még mindig nagyon érdekel benneteket. 

Most egy érdekes trendre hívnám fel a figyelmeteket. A famintás padlólapokat elkezdték a gyártók más

Marocco cotto+Malmő fenyő frame

lapokkal párosítani.  

Sajnos azt kell mondanom a magyar csempegyárak dizájnban, csak kullognak, fényévekre lemaradva az európai élvonaltól. Éppen ezért örömmel jegyzem meg, amikor valami dicséretre méltót látok. Így adtam hangot örömömnek, amikor megjelent, végre valahára, az első Magyar famintás járólap a Gamma Kerámia gyárunk jóvoltából.

 Ez csak tovább fokozódott, amikor az új katalógusukban már fürdőszobákat is láttam befotózva, a Malmő famintás lapból. A Marokkó nevű

Marocco Crem+ Malmö Wenge

 padlólapjukkal is összetársították a famintás padlót. A végeredmény amint a képeken is látható igencsak tetszetős, szerintem. Én nagyon kedvelem a hasonló díszítési módokat, hiszen ez teljesen független a berendezéstől. Ha később át akarod rendezni a helyiséget, nem kell aggódnod, mert az a lerakási mód, a helyiség bármely pontján pont ugyan olyan mutatós.

Ez egy nagyon haladó, jó stílusérzékre valló, kreatív megoldás a Gammától.

A kiegészítő famintás elemeket persze külön megvásárolhatod.

Természetesen a nagy gyárak is ajánlanak nekünk hasonló változatokat, de még csak most ősszel jött ki hasonlómegoldással, az olasz Ragno gyár, vagy a Lengyel Paradyz is. Ezekről bővebben holnap írok. Ha mindig csak ennyire ennénk lemaradva, az nagyon jó lenne. Én a magam részéről adok megint egy nagyon nagy piros pontot a Gammának.

Csak így tovább!
 

 

 

 

 

 

Képek forrása:

http://gammakeramia.hu/GAMMA_2010katalogus.pdf

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .