Famintás padlólapok egy kicsit másképp 2.0


Még mindig a famintás padlólapok, alternatív alternatív lerakási módjairól írnék egy kicsit.

Mint mondtam már korábban, a nagy gyártók javasolnak nekünk ilyeneket, aztán persze a lehetőségek végtelenek, a variációknak csak a kreativitásod szabhat határt.

A Paradyz, Lengyel  gyár, egy különleges társítással jött ki. Hiszen egy gyönyörű,

Kőminta és faminta "házassága"

magasfényű, márvány mintás padlólapot házasítottak, az egyébként általam önmagában is nagyra tartott ,My Way famintás lappal. Az eredmény magáért beszél. Egy nagyon izgalmas, különleges, de mégsem hivalkodó nem túl feltűnő, stílusos padlóburkolatot kaptunk. Igazán jó választás lehet a modern stílusú enteriőrökhöz.  A márvány ridegségét, nagyon szépen ellensúlyozza a fa, meleg barátságossága.

A képeken 4 darab 44,8×44,8 Crema Marfil lap van keretezve 8 darab Rovere Gialo 44,8×9,8 lappal, a sarkokban pedig 9,8×9,8 Crema Marfil van betéve.

Ha egy ilyen lerakási mód mellett döntesz, akkor szintén nem kell aggódni, hogy mi lesz ha később át szeretnéd rendezni a szobát, hiszen a padló mindenhol pont ugyan olyan jól néz ki.


 


 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .