Második Magyar famintás járólap


Az egyik tavalyi bejegyzésemben már említettem, hogy a Zalakerámia gyár is kihozta az első famintás járólap kollekcióját, a Magyar gyártók között másodikként. Az 5 színben készülő lapcsalád a Timber névre hallgat.

ZRG 411

A lapok mintája jól sikerült faerezet utánzat, a színei kellemesek, egymással is jól kombinálhatóak, a felületük sima, és matt. Mázas gress alapanyaguk, és 4-es kopásállóságuk miatt, a ház bármely helyiségébe használhatóak az előszobát és  konyhát is beleértve. Ezen kívül alkalmasak még közületek, üzlethelyiségek burkolására. A lapok fagyállóak, de nem csúszásmentesek, ezért kültéri felhasználásukat csak fedett ritkán használt teraszok esetén javaslom.

Timber, ZRG 408

Különlegessége még a lapcsaládnak, hogy a tervezőik padlódekorokkal is megörvendeztettek bennünket, mégpedig nem is akármilyenekkel. A dekorok igazán Magyarosak hiszen borvidékein „fővárosainak” neve díszíti őket. Az Eger, Villány és Tokaj feliratú dekorok 3 színben készülnek, és nagyon szépek. Akárki találta is ki, szerintem zseniális! Végre valami merész, és új, és karakteres. Ez az amit egyébként hiányolok a Zalakerámiából, de talán már elindultak a változás útján. Én nagyon drukkolok nekik.

Annyira hogy folytatni fogom az újdonságok bemutatását, legközelebb .

A gyönyörű Timber lapok megvásárolhatóak üzletünkben, és a webáruházunkban is.

Addig is nézd meg a képeket a Timberről !


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .