Fekete-fehér, igen-nem?


Hódít a minimál. Nálunk nem annyira mint külföldön, mert mi Magyarok, kicsit bátortalanul követjük az aktuális trendeket. Nehezen szakadunk el a bézses, bordós,

Teka Cuadro Black&White

márványos fürdőszobáktól. Habár a márvány minta is ismét divat, de erről majd legközelebb.

A minimál jegyében néhány éve , és még manapság is, hoznak ki a csempegyárak fekete – fehér csempekollekciókat. A csaptelepgyártók pedig továbbgondolva a történetet megjelentek fekete és fehér színű csaptelepekkel is. Ezekkel teljes összhangot lehet kialakítani a hasonló színvilágú fürdőszobákban.

A fehér csapok persze nem csak a fehér csempékhez néznek jól ki, hiszen a szaniterek, kádak, egyébként is nagy többségében fehér színűek. Az a tapasztalatom, hogy ezek a csapok bármely fürdőszobának érdekes „színfoltjai” lehetnek.

Teka Aura White

Ha már a színfoltoknál tartunk, megjelentek a színes csaptelepek is. A Teka cég, amelyik egyébként a ma is hazánkban gyártott Mofém csaptelepeket is magába foglaló gyárcsoport feje, piacra dobott egy három színből álló csaptelep kollekciót.

A nagy sikerű, modern vonalvezetésű Aura csapok kaphttps://lakinta.hu/wp-admin/post-new.phptak élénk színű új „ruhát”. Ráadásul az egyébként is élénk színek egy speciális felületnek köszönhetően a sötétben fluoreszkálnak. Biztos

Teka Moonlite

mindenki látott már sötétben fluoreszkáló gyerekjátékokat, esetleg párnát, falra ragasztható díszeket. Az alapelv ezeknél is ugyan az. A speciális felület a villanyfénynél magába szívja a fényenergiát, és villanyoltás után, valamennyi ideig azt sugározva világít.

A különleges felület érzékeny a vegyszerekre, csak szappanos vízzel szabad tisztítani!

Fluoreszkáló csap a sötétben

Webáruházunkban megnézheted , a most akcióban kapható csapokat:Kattints ide!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .