Színes csempéket álmodtam


Annak, aki nem követ engem a facebookon itt, na annak újdonság lehet hogy nyár elején egy nagyon érdekes tervezési munkám volt. Az aktuális terveket rendszerint megosztom a facebookon, ugyanis, bejegyzést nem írok olyan gyakran. (sajnos)

Szóval akkoriban megosztottam jó néhány tervet az aktuális munkámról, ami nem volt más, mint egy óvoda két fürdőjének a burkolatterve. Nagyon sokféle fürdőszobát terveztem már, de ilyet, most először.ovoda furdoszoba latvanyterv

ovi furdo latvanyterv

 

ovi furdo burkolatterv

 

ovi furdo latvanyterv

 

ovi3.1

 

Nagyon szerettem csinálni. Szerintem, meg a visszajelzések alapján, tök jó tervek születtek.

Ami miatt szerettem még, hogy végre tervezhettem a Spektrum lapokból.

A tervek sajnos nem valósultak meg, mert az ovi saját forrásból finanszírozta volna a felújítást, az idő viszont nem volt rá elég. Azt ígérték meg fogják csinálni, csak később. Remélem így is lesz!

A spektrum lapokról viszont nem mondtam le, mint említettem nagyon szeretem őket. Nagyon kellemes színű 20×20-as lapokról beszélünk. A színek egymással nagyon jól variálhatóak. Igazi öröm belőle gyerekfürdőt tervezni. Bevállalós fiataloknak is csak ajánlani tudom. A színeket használhatod együtt vagy külön is. A lehetőségek száma végtelen.spektrum konyha

 

spektrum furdoszoba

A legjobbat még nem is mondtam, ezek a lapok egyáltalán nem drágák, így most felkerültek a webáruház kínálatába is, remélem mindenki örömére! Nézzétek meg itt!

 


1 comment for “Színes csempéket álmodtam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .