Színes csempéket álmodtam, és most megvalósult!


Tegnap csodásan indult a reggelem. Kaptam egy emailt a lipóti óvodától gyönyörű új fürdőszobájuk képeivel.
Miért is kaptam ezt?

A történet még a a nyár elején kezdődött amikor megkerestek a lipóti óvodától(Győr- Moson-Sopron megye), hogy látták egy régebbi ovis fürdőszoba látványterveimet, és beleszerettek. Azok a tervek egy helyi (hajdúszoboszlói) oviba készültek, de sajnos végül úgy tudom nem valósultak meg.

ovo furdo latvanyterv1

Szóval ezt a fürdőszoba látványtervet kellet a helyi, lipóti adottságokra interpretálni. Skypon történt a tervek egyeztetése, hiszen Lipót nem a szomszédban van. A falon a Zalakerámia Spektrum lapjait használtam, (megnézheted itt) imádom ezeket a lapokat egyszerűen csodásak a színek, és remélem szerintetek is, nagyon jól mutatnak együtt. Hihetetlenül változatosan lehet őket használni, tényleg csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek. A padlóra egyszínű nagyon magas minőségű Grespania lapokat terveztem.

ovo furdo latvanyterv2

Miután megszületett a végleges terv, többszöri egyeztetés után, megrendeltük a csempéket, és jött a nagy szünet. Persze akiknek  fürdőszoba látványtervet készítek, általában ígérnek nekem képeket az elkészült fürdőszobáról, de ezeket ritkán kapom meg. Persze mindenki örül, hogy túl van rajta, és engem elfelejtenek. Értem én, habár ez elszomorít kicsit.Tényleg csak nagyon picit 🙂

Mivel azonban óvodáknak elég ritkán tervezek sajnos, így ennek a fürdőszoba látványtervnek az utóéletére mindenképpen kíváncsi voltam. Szerencsére nem kellett nekem keresni őket, hanem jelentkeztek, és láthattam az elkészült ovis fürdő képeit.
Elmondhatatlanul jó érzés látni a fürdőszoba látványtervek megvalósulását. Az óvoda vezető szerint mindenkinek nagyon tetszik a csempe, és a gyerekek is szeretik.

Ugye nem kell mondanom mennyire fontos lenne, hogy a gyerekeink szép környezetben legyenek az iskolákban, óvodákban. Sajnos a legtöbb helyen ez csak álom marad. Jó érzéssel tölt el, hogy volt olyan óvodavezetés aki ezt szintén fontosnak tartotta, önkormányzat aki ebben támogatta őket, és egy kicsit én is hozzátehettem.

Drága lipóti ovisok, és óvónénik, dadusok!Kívánok nektek sok örömet boldogságot a szép új fürdőszobátokban!DSCF5988 DSCF5990 (1) DSCF6049 DSCF6050 DSCF6051 DSCF6055 DSCF6057 DSCF6058

Te is szeretnéd ha terveznék neked fürdőszobát? Keress bátran!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .