Elkészült egy fürdőszoba


Ez a történet majdnem 2 évvel ezelőtt kezdődött.  Egy fiatal pár famintás járólapot vásárolt a webáruházban. Beszéltünk néhányszor telefonon, megrendelték, mi meg leszállítottuk a járólapot. Minden rendben volt, semmi különös.

Az év elején ismét megkerestek emailben, ugyanis fürdőszoba felújítás előtt álltak. Mind a ketten külföldön dolgoztak, de itthon építkeztek, tulajdonképpen az egyedüli lehetőségük az internetes vásárlás. Miután velem meg voltak elégedve előzőleg, ezért kerestek meg.

Ajánlottam nekik a fürdőszoba tervezési szolgáltatásomat, szinte azonnal rábólintottak, így indulhatott is a munka.furdoszoba1

A fürdőszoba tervezés folyamán szinte mindig skyp-on beszélek a megrendelőkkel,hiszen az esetek nagy részében távol élünk egymástól, és ott mutatom meg a terveket is.

Elküldték a fürdőszoba méreteit, egy rajzot, és néhány fényképet.

A fürdőszoba a tervezés kezdetekor.

A fürdőszoba a tervezés kezdetekor.

 

DSC_0210 méretezett

A csempét már kiválasztották, így nekem felrakási variációkat kellett terveznem. A kiválasztott csempe a Paradyz Sorenta család. A padlóra viszont valami nagyobb fehér matt lapot kerestünk, ami nem csúszik annyira. Így az AtlasConcorde Studio White 30×60 lap mellett döntöttek. Ez egy nagyon szép máz nélküli gres lap, használtam már máskor is, a 60×60-as méretét.

A fürdőszoba szokatlanul nagy, és nagyon egyedi adottságai vannak, egy íves fal, és két szép nagy ablak.

Készítettem néhány variációt, nem olyan sokat. A lapokat fektetve szerettem volna rakni, és csak az egyik nagy virágos dekort használtam fel.  Az épített zuhanyzóhoz viszont fehér üvegmozaikot terveztem, a padlóra és az íves falra is.

Ha nézitek a képeket, akkor nyilvánvaló lesz, hogy nem pont úgy lett ahogy a terven szerepel. Ez azért gyakran előfordul, és itt jól is sült el. A zuhanyzó egyik fala utólag mégiscsak üvegtéglából készült el, a másik fal viszont sokkal alacsonyabb lett.

A képekről hiányzik még a mosdó, és utólag készült egy íves virágtartó polc is ahonnan még hiányoznak a virágok, de kaptam rá ígéretet, hogy kapok még képeket. Ha megengedik, szívesen megosztom veletek.DSC_0013

DSC_0014

 

DSC_0019

 

DSC_0017

 

DSC_0015

A fürdő nagyon szép lett szerintem. Az ügyfeleim meg elmondásuk szerint örülnek, hogy megbíztak a tervezéssel, mert a terveket látva sokkal könnyebb volt dönteniük.

Én meg örülök, hogy ilyen szépet csináltak a tervekből!

Te fürdőszobádat is tervezzem meg? Kattints ide a részletekért!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .