Mi a különbség a metró csempék között


A metró csempe töretlen, sőt meg merem kockáztatni, egyre növekvő népszerűségnek örvend. A piacon jelenleg több gyártó is kínál metró csempét.

Többször felmerül a kérdés, mi a különbség ezek között?

Nyilván minden gyártó egy kicsit igyekszik kitűnni a többi közül, ezért ezek a csempék nem teljesen ugyan olyanok. Más a csempe vastagsága, más a fózolt szélűeknél a lecsapás nagysága és a lecsapás szöge, meg más a lecsapás éle is.

raspail oliva

Mi is többféle gyártótól kínálunk metró csempét, a webáruházban is. A termékleírásban igyekszem megfogalmazni az adott termék jellemzőit. Természetesen ha bizonytalan vagy kérdezni kell,  mindenhol szívesen segítenek, én is így vagyok ezzel!.

metro krem

Ha több színt szeretnél kombinálni, akkor arra figyelni kell, hogy egy gyártó termékét válaszd, mert mint mondtam, egy kicsit ezek másképp néznek ki.

A legújabb az áruházban a „Metro ” névre hallgató család, amelyik abban különbözik a többitől, hogy a széleinek a fózolása nagyon finom, visszafogott. A lecsapás élei nagyon finomak, nem élesek. Azoknak ajánlom, akik szeretnének fózolt szélű metró csempét, de izgalmas felületre vágynak, ahol a fény játéka teszi jól láthatóvá a fózolást, nem azonnal szembeötlően.

Ebben az évben a fehér színű Metró White finom fózolású metró csempét karácsonyi áron vehetitek meg a webáruházban ITT.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .