A legszebb fehér fürdőszobák


Divat a fehér csempe. Jómagam is szívesen tervezek fehér fürdőszobákat, nagyon örültem neki amikor néhány éve már felismerhetően e felé haladt a dizájnerek elképzelése is.

Amikor azt mondom fehér fürdőszoba, ritkán értek rajta teljesen hófehéret. Az egyik ok mi a fehér csempét a trónjára emeli manapság hogy rettentően nagy népszerűségnek örvendenek a mintás járólapok, a famintás járólapok, és persze a beton hatású járólapok. Ezek a járólapok nagyon karakteresek, és kiválóan érvényesülnek a fehér falicsempék mellet, felerősítik egymás hatását.

A fehér csempék sem csak egyszerű fehér csempék általában, habár azzal sincs az égvilágon semmi baj. A fehér csempének lehet érdekes formája, mint a hexagon, vagy háromszög, esetleg kör, vagy pikkely, trapéz, paralelogramma alak, és lehetnek hozzá csodás 3d dekorok is.

A fehér csempe tisztaség érdzetet kelt, felhasználása sokrétű, és észen biztosan soha nem megy ki a divatból. Örök klasszikus. Akár nagyon olcsón is lehet fehér csempét venni, de persz fehér csempéből is vannak amagasabb árú termékek, ez általában, méret és forma függő.

A fehér csempéből is a fényes a mai napig népszerűbb mint a matt, de persze a matt felületnek is van létjogosultsága. A fényes felületek tiszta, üde elegáns hatást keltenek, mivel a fény tükröződik a felületeken ezért a növelik a térérzetet. A fényes felületeket könnyű tisztántartani, tisztítani. A matt felületek kicsit melegebb hatásúak, otthonosak, modern hatást keltenek.

Inspirációként hoztam néhány fehér fürdőszobát, é biztatok rá mindenki, hogy nyugodtan válasszon fehér csempét a fürdőszobába vagy a konyhába, nem fogja megbánni!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .