Nincs többé Gamma kerámia


Mióta írom nektek ezt a blogot, sajnos már számoltam be egyszer a nagy múltú Korall csempegyár bezárásáról. Sajnos ismét egy remek csempéket gyártó magyar gyártótól kell búcsúznunk.

Malmö fenyő

Malmö fenyő

Tavasszal befejezte a működését a Gamma Kerámia gyára. Ők voltak, akik az első magyar famintás járólapot gyártották, a méltán népszerű Malmő lapokat. Erről én is beszámoltam korábban.

Nagyon sajnálom személy szerint mert nagyon szép lapokat készítettek, szerettem velük dolgozni. Személy szerint nekem is Gamma lapjaim vannak a teraszokon, és nagyon szeretem őket.

Ha jártál már a webáruházban akkor láthattad, hogy a Malmő lapok még mindig rendelhetőek. Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor hogy is van ez?

Úgy, hogy nagykereskedőknél még jelentős készletek vannak, nem csak ebből a lapból, hanem más Gamma Kerámia termékekből is. Ezek a készlet erejéig elérhetőek, utánpótlás nyilván nem lesz már belőlük.

Éppen ezért nagyon lényeges, hogy ha most szeretnél Gamma Kerámia lapot vásárolni, akkor mindenképpen többet kell venned belőle, hogy legyen tartalékod. Utánrendelésre ugyanis nem lesz lehetőséged.

A honlapjuk még elérhető, böngészhetsz a termékek között. ITT

 

 

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .