Szeretjük a kavicsot!


Biztosan észrevetted már, hogy ha egy kisgyerek talál egy kupac sódert, akkor azonnal négykézláb könyékig beleássa magát és kavicsokat keres benne. Ezeket aztán előszeretettel dobálja, ha szerencséd van nem az autódra. Vagy egymás mellé teszi, vödörbe gyűjti , hurcolássza. Szóval a kavics az egyik legjobb játék a világon.

Később, ha kavicsot látunk, ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy kipróbáljuk vele a kacsázást a tó vizén, vagy egy darabot hazaviszünk a zsebünkben, csak mert szép.

Szeretjük a kavicsot! A kavics jó!

Jó bizony, meg szép! És kavicsot nem csak a sóderben találhatsz, hanem figyelmes gyártók gyártanak hálóra ragasztott kavics lapokat. Különböző színben, és méretben kaphatóak. Ugyan úgy kell használni őket, mint a mozaikot  . Egyedül a fugázásnál kell vigyázni, mert a fugahézagok egészen nagyok is lehetnek ezért a hagyományos fugázó nem jó hozzá, hanem mindenképpen kőfugázót kell használni, ami akár 2 centiméteres fugahézagban is használható.

Hoztam nektek néhány ötletet a kavicsmozaikok felhasználására:

 

Dune Agata

 

Dune kő és kavicsmozaikok

Dune Rio carra, és rio negro

 

Dune Rio chinsa

Kavicsmozaikokat vásárolhatsz a webáruházunkban is : ITT

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .